Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2011 05:36 - Защо най-щастливите скандинавските
Автор: alphaalpha Категория: Забавление   
Прочетен: 625 Коментари: 2 Гласове:
0



Следобед четири или пет часа, скандинавските хора трябва да работят изпъди до езерото или в планината, разходка с лодка или скално катерене игрив начин; CBD район на Китай в момента, офис работници бързам изпълнение все още е трудно да продължите да ядете различни полуфабрикати. Неписаното културата на извънреден труд, така че Китай е офис сграда все още е ярко осветени през нощта, вечеря и развлечения и прикриване удължено работно време.

 

Скандинавските часа 37 часа на седмица, и на китайския народ средно повече от 8 часа. Според ООН, Международната организация на труда (МОТ) публикува проучване през миналата година, средните работни часове на китайския народ да има повече от 2200 часа, почти най-високите в света. Тази цена, така че благосъстоянието ни в известния "БВП и щастие" въпрос. През последните десет години, икономическите показатели на Китай нарасна с всяка изминала година, стойността на щастието на китайския народ не успя да синхронизирате, а след това намалява не paddled хубава извивка.

 

През последните години страни по света от началото на щастието индекс, чиято стойност се класира в петте скандинавските страни първо място в списъка на всички места, докато Китай е останал далеч в трите четиридесет. Дали това е в естествената околна среда, инфраструктура, социални грижи, култура и образование, на твърдия труд на китайския народ в крайна сметка е загубен за северните хора.

 

Оглеждайки се наоколо, скандинавските страни не са високи сгради, хора, облечени в обикновени, шофиране стари коли, хранене прости храни, всеки ден след 7 часа в тиха и спокойна улица, не е лукс на нощния живот, няма супер-луксозен потребителите стимул на човек нервите. Животът в това място на хората, щастие идват от?

 

Скандинавски мъже често споменава думата е качеството на живот в Швеция е една стара поговорка: Парите могат да бъдат спасени, и времето не могат да се съхраняват, как да отделите време да реши качество живота си на живот. Има една къща, коли, билети пълни с живот, и децата, съпругата му, градината е пълна с живот, скандинавските мъже изберете последния, защото те искат качество, отколкото материал.



Гласувай:
0




1. анонимен - ?
27.07.2011 09:51
??
цитирай
2. medyto - Лошо превод има не го
27.07.2011 11:39
Драги пощаджията,
case твоя от пощаджийско разбра - ЕВАЛА
Прочети case искаш писал си това.

Разбра ли нещо, драги ми alphaalpha ?
Ето така става, когато публикуваш преведени с автоматичен превод чужди материали, без да си дадеш труда да ги редактираш.
Това е обида за всички останали блогари и унижение за теб - въобше не знаеш какво публикуваш.

ДЕРЗАЙ В СЪЩИЯ ДУХ И ЩЕ ПРЕВЗЕМЕШ ВИСИНИТЕ НА ПИСАНОТО СЛОВО.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alphaalpha
Категория: Забавление
Прочетен: 3684
Постинги: 1
Коментари: 2
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930